WIE ZIJN WIJ

LV-O is een jonge, dynamische onderneming en een specialist op lastechnisch gebied.

Wij werken binnen een groep ondernemers waar onderling zo nodig wordt uitbesteed. Een samenwerking waarbij ieder onder een eigen naam opereert. Alle partijen waar we mee samenwerken zijn betrouwbaar en hebben de benodigde certificaten, zoals IWE, IWT, IWI en ACE.

LV-O is sterk gericht op kosten en aantal handelingen, dat wil zeggen: uw geld is in goede handen. Het is de samenhang van het nuttige, kundige, betrouwbare en aangename.

LV-O is een specialist op lastechnisch gebied:

 • Innovatief: wij werken met een up-to-date, kwalitatief sterk en competent team. Wat ons betreft is dat de weg naar een tevreden klant.
 • Flexibel: zo nodig zijn wij 24/7 bereikbaar.
 • Gestructureerd: Wij brengen structuur aan in ons werk, wij maken afspraken overzichtelijk en transparant.
 • Betrouwbaar: wij leveren en doen wat wij afspreken met onze klant

Onze werkwijze:

 1. LV-O werkt op basis van een aanvraag checklist. Dit houdt in dat ook de klant vanaf het begin zelf bepaalt hoe duur een project mag zijn.

  De checklist is opgebouwd uit de aanvraag omschrijving met alle producten, activiteiten en diensten die LV-O kan leveren en door het wel of niet aanvinken van een activiteit bepaalt de klant de kwaliteitsomvang van het product. Dit is gebaseerd op uurtarief.

 2. De tweede manier is werken op projectbasis. Als u daarvoor kiest wordt een prijs gecalculeerd.

  Offerte, levertijd, aanvraag checklist en algemene voorwaarden zijn in alle gevallen onafscheidelijk aan elkaar verbonden.

  Offerte aanvragen